Wednesday, September 29, 2010

Beralih Arah...

saja nak beralih arah dari wordpress kpd blogspot due to some limitation kat wordpress (saje mengada hehehe...). kan best kalau boleh transfer all entries kat wordpress to this blog? ke memang boleh tp saya yg x tau huhuhu...

pernah ada akaun blogspot sebelum nih. tp it's a private blog. blog utk meluahkan perasaan sendiri, sendiri tulis sendiri baca. purpose - sbb sy mmg jenis yg suka pendam. so, cara luahannya adalah "menulis secara rahsia" hehehe...lama dah x tulis kat blog tu sbb macam dah malas nak layan perasaan sgt. plg x pun, nangis sorang2 hehehe...

ada masa, insyaAllah will transfer all entries daripada wordpress ke sini. rasanya nak tutup la akaun wordpress tu...

No comments: