Monday, April 11, 2011

Hujung Minggu...

what we did last weekends?

dinner @ kfc malam jumaat tu (memenuhi permintaan anak dara...). keluar2 rumah je nmpk lampu spotlight kat langit. budak2 dah excited dah. aku ingatkan lampu tu dr dataran nilai sbb weekends tu mmg ada karnival dataran nilai. rupa2nya spotlight tu dr funfair. baru teringat mmg ada nmpk tapak funfair hr tu. hehehe...nak tergelak sbb nilai ada funfair. last aku pegi funfair dulu masa kecik2 kat kampung ayah. x terpikir plak akan bawak anak2 ke funfair plak bila dah "tua" nih.

layan je kehendak anak2. main2 je pun, apa la sgt. tapi mmg ramai org la kan. for rm20, budak2 nih dapat main 3 rides. the 1st ride, train kat atas nih. sorang 1 token = rm2. kalau dewasa, 2 token. ingat nak bwk izryn naik, terus malas sbb rm4 mcm x berbaloi naik train bodo nih. 2nd ride - diaorg naik kapalterbang & last ride - ferris wheel. ok la, dah pegi sekali nih x de diaorg request2 lagi nak pegi hehehe...

*farah pegi funfair pakai baju kurung? hehehe...hasil dr kemalasan aku nak tkr bj dia lepas abis mengaji ptg td. ingatkan saje je kluar dinner kejap, x sangka plak akan terjebak ke funfair. nasib la kan haha...*

hr sabtu pegi alamanda. kat concourse area tu ada plak promosi colgate.


beli berus gigi. nmpk ada wheel of fortune kat situ. budak tu kata kalau beli rm15 ke atas br boleh putar. aku beli berus gigi rm14.90. budak tu kesian kot kat makcik yg nak sgt putar nih, dia bg gak la wpun kurang seposen. irfan yg putar & dapat ubat gigi kayu sugi haha...

ahad lepak kat rumah. masak2, basuh baju, lipat baju, aku x brp nak sihat smpi hr ni hmmmm...malas nak g klinik tp sakit tekak & batuk nih dah berpanjangan & badan pun cam rasa x sedap - so petang nih, kena gak g klinik.

No comments: