Friday, April 29, 2011

Kris*ta Sports Day 2011

sekitar kris*ta sports day 2011 last saturday, 23 apr 2011. 1st time aku pegi sports day budak2 sorang2 disebabkan abah kena pegi kursus btn korporat. terpaksa mintak jasa baik ibu bbsitter tgkkan bb irin untuk setgh hari (thanks ye kak hehehe...mcm le kak yanti bc blog nih)


pictures not in order :

1. irfan & his fren (x tau nama hehe...). irfan masa nih berdiri seblh budak nih, so aku suh je la amik gmbr sama2. budak nih cam x de perasaan, tp sempat jgk di jeling tgk camera hehe...

2. my anak dara - si farah. masa nih tgh queue nyanyi lagu sekolah and nursery songs , tp budak sorang nih melilau je pusing sana sini.

3. farah with her frens. happy je dia. teringat masa 1st sports day dia dulu, dia menangis meraung smpi dikecualikan drp games hehe...dah besar rupanya anak dara nih sekrg wpun still lagi ada manja2 dia sometimes.

4. showing what she gets - wallet & medal. terrer team girls K1 nih, dapat gold medal.

5. ni 1st game yg farah join. nama game dia - mix & match. tutup blk 3 bekas yang disediakan ikut penutup dia yang betul. kelakar je game nih, tp dah namanya budak2 x kan nak game susah2 plak kan...

6. irfan tukang pegang bendera rupanya hehe...he represents the green team (farah - yellow team). dia sorang je ala ala mat rap pakai topi terbalik huhuhu...

7. sempat senyum pandang mama sebelum start acara tarik tali. time nih parents semua over sbb krista DI lawan krista DA. siap ada yang tolong tarik sama. so, 1st round tu disqualified. 2nd round selepas mak bapak dinyah ketepi, baru la ok. yeaaahhhh...krista DI menang! tu pun si irfan dah sebok2 cakap kasut dia licin hehe...seb baik menang, kalau x confirm dia request kasut baru hahaha...

8. salah satu game for irfan - waiter boy. "kacang" je game nih hahaha...tp ada jugak gelas yg terjatuh. spoil je team irfan dpt no 2.

No comments: