Monday, June 20, 2011

Happy Father's Day

masa ambik the kids kat rumah bbsitter jumaat lepas, irfan sebok bgtau jangan bukak beg sebab ada surprise utk abah. aku dah senyum2 dah sbb dah dapat agak. situasinya lebih kurang sama je macam masa nak sambut mother's day dulu. bila cakap kat irfan, suruh keluarkan baju dr dalam beg dia sendiri kalau x bagi bukak beg, boleh pulak dia jawab, "x pe, mama boleh bukak beg. surprise tu utk abah je". kurang asemmm...masa mother's day dulu, mmg dia yg keluarkan baju2.

sunday came...aku plak terlupa langsung pasal father's day nih sampailah irfan tanya "mama, hr nih sunday ke?" hehehe...siap tutup pintu bilik budak2 berdua tu selama seminit sebelum keluar bersama-sama surprisenya (mama x kecoh pun nak tgk sebab dah siap2 belek beg diaorg jumaat lepas hehehe...).

tadaaaaa...inilah surprisenya! yang atas tu farah punya, yg bawah irfan punya.

abah tanya apa yg ditulis & dilukis kat atas kad tu. jenuh masing2 mengexplain hehehe...

x terlambat lagi nak wish happy father's day kan?
so, to my dearest ayah kat bp & my darling abah to the kids - HAPPY FATHER'S DAY!
and Al-Fatihah to allahyarham FIL...

rasanya kad-kad yang the kids buat masa mother's day dulu x upload lagi. tapi, belek2 dalam hp nih, x de la pulak huhuhu...kad-kad utk mama lagi canggih drp kad utk abah nih sebenarnya hahahaha...(kes x puas hati gambar hilang!!).

No comments: