Thursday, July 28, 2011

Oh Sophie...

"hidup la dengan buku tu"...hehehe, kata2 abah bila aku asik baca buku je. currently, i'm reading this book :



aku mmg suka membaca. tp kalau ikutkan bukanlah taksub sangat membaca sampai x tido or abaikan keja. aku hanya membaca bila si izryn tengah menyusu/ "melekat" kat aku. so, boleh bayangkan la bila masanya aku membaca & berapa lama aku ambik masa untuk menghabiskan 1 buku. this year aku rasa graf membaca aku ada sedikit meningkat sbb setakat nih aku dah baca 4 buah buku (kalau x, 2 buah pun belum tentu khatam huhuhu...). rekod paling terrer setakat nih ialah membaca dalam tempoh x smpi seminggu. serius, buku nih sgt best smpi aku boleh gelak sorang2 (izryn pandang aku semacam je bila aku ketawa sorang2...gilo ko apo mak aku nih hehe...).


seb baik aku bukan kaki shopping macam si becky nih hahaha...!

aku rasa aku nak buat collection la semua buku-buku sophie nih, especially shopaholic collections nih. mmg kelakar x hingat.

ingatan utk diri sendiri : masa terluang di bulan ramadhan nanti sila la dahulukan membaca al-quran drp menghadap si sophie nih *insaf*

2 comments:

Marsha~ said...

sy baca satu buku, makan berbulan.... hahahaha

elly said...

hahaha...1 buku tu je yg abis dlm masa seminggu, yg lain berbulan-bulan gak!