Thursday, August 11, 2011

Ramadhan 11

ok...selamat semalam mee kerinting (sebenarnya x tau nama dia...mee dalam paket mcm mee maggi tu, tp ni jenis cutting tebal2 sket) goreng & bubur pulut hitam durian. hari nih x tau nak masak apa. rasa macam nak masak bihun singapore + ayam pedas...& kuih keria kot.

irfan berjaya puasa penuh semalam - for the 1st time. x percaya pun ada jugak, tp alhamdulillah ibu bbsitter kata mmg irfan x makan. aku rasa nak nangis sbb rasa macam dah besar sgt2 irfan sbb dah boleh puasa penuh. hr nih harap2 dia bertahan jugak. cabaran jugak nak kejut dia pagi2 utk sahur, tp still dia bangun. semalam lauk telur goreng, 2x tambah. pagi td gorengkan dia ikan, x bertambah pun. x kan le tiap2 hari telur goreng huhu...

in the process of stopping izryn from breastfeeding. alhamdulillah, dah 2 hari nih dia x minum susu ibu. sedih pun ada sbb susu ada lagi (walaupun sikit) & dah x ada dah masa aku berlepak2 disebabkan nak menyusukan izryn. tp abah kata, better stop sekarang takut nanti susah nak stopkan dia. ok lah...i follo je...

No comments: