Wednesday, September 7, 2011

Our Anniversary

7.9.2003 - 7.9.2011 : Happy 8th Wedding Anniversary to US...

Alhamdulillah, syukur ke hadratNya kerana memanjangkan usia kami & usia perkahwinan kami.  Semoga ikatan ini berkekalan sehingga ke akhirnya, sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan anak-anak yang soleh & solehah...AMIN!

selalunya kalau our wed anniversary nih mmg kami berdua akan amik cuti.  tahun lepas x cuti sbb bulan puasa, tahun ni x cuti sbb br lepas cuti raya.  tp tahun lepas celebrationnya adalah berbuka puasa kat luar.  tahun ni?  rasanya x de pape kot hehe...this week abah keja shift malam, weekends plak sebok dgn aktiviti beraya.  hmmmm...akan ku fikirkan sesuatu yg simple sebagai kenangan *nak jugak tuuu hahaha...* (selain doa yg berpanjangan).


*godek godek kamera & hp, rupa2nya x byk gmbr kami berdua.  yang ada nih pun ala ala x menarik or ada terselit si kecik tu di mana2.  last amik gmbr berdua yg ada dlm simpanan pun masa bulan Mac2011 lepas huhuhu...pasni kena ingat suh irfan snapkan gambar mama & abah hehe...penat aku godek2 td x de plak gambar lama2.  kalau x boleh tgk transformasi abah dr kurus ke gemuk sikit.  aku jugak yg maintain (gemuk) hahahaha...*

UPDATED :

we did something simple yesterday jz for rememberence.  lunch together @ tes*co food court mainly because i love the nasik ayam there (org lain makan kat tmpt gempak2 bila anniversary, kitaorg kat food court je hahaha...).  nak makan kat pizza hut, takut x sempat.

petang - g beli 3 slices of cakes @ sec*ret reci*pe.  budak 3 orang tu lg byk makan dari kitaorg hehe...sempoi kan?!


 

1 comment:

Tyha said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan...huhuhu.....kami pon x banyak gambar berdua...;)