Monday, September 5, 2011

Raya 2011 - 1 Syawal 1432H

raya dengan perasaan bercampur baur...alhamdulillah dapat beraya bersama mak & ayah tahun nih, tp sedih sbb abah was not around di pagi raya huhu...selama nih mmg x pernah la beraya tanpa abah di pagi raya. selalunya klu keja pun, 2nd day raya br abah keja. tetiba tahun nih co abah buat perubahan plak. 1st day raya kena keja, 2nd day raya br tutup. tp redha je lah kan. dah prepare mental & fizikal sejak tahun lepas lagi hehe...

balik kampung tanpa abah was oso a tough decision to make. ye lah kan, i am not a good mother, so having to handle the kids ALONE is so not me lah. tp memikirkan abah pun keja & kalau aku dok rumah bersama2 anak2 lagi lah haru kan. so, baiklah balik kampung. lgpun petang raya after keja abah mmg akan terus zasss balik bp.

tension kan tgk gambar kami di pagi raya? satu sbb abah x de, satu lg sebab blur yg amats. ape la u*cu nih x reti amik gambar, goyang hehe...x pe lah, kenangan nih walaupun blur haha...

macam biasa (macam tahun2 seblm nih), mmg x byk sgt bergambar di musim2 raya nih. x keruan la nak pegang kamera, nak siap itu ini adoiiiii...so, apa yg ada je lah. lepas amik gmbr nih terus x de amik gmbr lagi dah huhu...ada la gmbr sket2 yg disnap oleh either irfan or farah. tu pun tah hape2...gmbr kerusi, meja, telinga orang hmmmm...

pictures of the kids courtesy of farah hehe...dia yg dok usung camera ke sana sini. byk dia snap, tp yg x blur ada a few jek hehe...jadik laahhh!! lepas dah sebok snappo2, mintak2 maap - rutin 1st day raya bermula. 3 houses to visit @ kluang, 1 house in ayer hitam & another house @ bp town. dr pukul 10am kluar rumah, smpi balik ke rumah dalam kul 630pm lebih kurang. fuhhhhh...jenuh aku menghandle 3 org budak hehe...

No comments: