Monday, November 21, 2011

Graduation & Concert Day


last saturday 19.11.2011 was irfan's & farah's gradution cum concert day.  as early as 8am, kitaorg dah terpacak kat concert venue.  tu pun, penuh dah parking sbb ada 2-3 kindies lain pun buat concert at the same time & same place.
the penontons setia hehe...serius x berganjak dr seblm mula smpi abis.  abah lg le x berganjak sbb si kecik nih sempat tido dgn dipangku oleh abah walaupun keadaan hingar bingar hehe...quite challenging jugak bwk budak sorang nih sbb dia x reti dok diam.  kepung dia ngan kaki x bg keluar, boleh plak dia merangkak lalu celah kaki.  ehhhh budak nihhhh...the theme - GO GREEN! ikut tema x kitaorg hehe...


"my name is ku irfan fitri. i want to be a an astronaut" - sambil tarik2 seluar hehe...dah le ada "a", pastu "an" plak hehe...x pe la irfan, way to go!  seb baik x cakap cita2 dia nak bawak lori tong gas hehe...gambar irfan amik sijil & berckp atas stage x brp nak clear.  tp mama ada amik video.


irfan's performance was called "save the earth".  betul la dia jadik zombie kacau all the fairies.  farah plak tamil dance.  both performance mama ada amik video.  pictures of irfan's performance mama snap je dr jauh.  tp pictures of farah dancing, abah pegi zoom dr jauh, gambar pun jadik gelap.  tension makkk!  x pe la, at least ada video walaupun spoil tgh2 muzik blh mati plak.  bila dah sambung smula, budak2 semua dah macam confused hehe...farah nih ada bakat menari. cuma mama x galakkan la anak oiiiii...kecik2 nih menari la sepuas2nya dulu.  


alhamdulillah semuanya berjalan lancar.  kids were all happy.  siap ada orang request nak beli angry bird lagi.  kasik chance la kan, budak br konvo.  penjual nih pun, mcm konvo uni plak siap ada jual bunga2, bears, birds bagai...

No comments: