Monday, March 12, 2012

Jalan2 Ke MV...

sapa2 yg kenal abah mesti tau tmpt yg plg dia x suka pegi ialah kl.  bkn apa, dia x suka nk menempuh jem.  rasanya org yg x sabar je yg x suka jem nih hehehe...

last week ada kawan aku bgtau ttg maternity expo kat midvalley.  jarang aku pegi ekspo2 camni sbb malas nak hadap org bersesak2.  tp x tau kenapa ekspo yg ni terasa nak pegi plak.  mgkn sbb masa g kursus kat renaissance kl last month ternmpk banner maternity ekspo kat klcc tp tau x leh pegi kot.  tu yg bila ada ekspo kat tmpt lain terus keinginan tu membuak2 hehe...


ajak jgk la abah pegi walaupun tau jawapan dia mcm x de harapan je...blh dia jwb macam nih "tgk la kalau besok terbukak hati nak pegi" huhuhu...tp akhirnya pegi jgk hehe...tu pun quite lmbt jgk la sbb tggu irfan abis english class dia @ 1pm.

hasil rembatan...

tujuan utamanya nak beli steam sterilizer je.  abah kata, anak nak masuk 4 baru nak beli sterilizer huhu...anak2 seblm nih bajet semua lari macam2 nak beli.  so, yg nih kebanyakan barang besar2 semua dah ada, tu yg nak carik gak sterilizer tu.  sebelum2 nih main rebus je botol hehe...x pe, dah pasang niat, kalau still ok, sterilizer nih blh hand-down kat adik2 ipar, insyaAllah.
ada 3 bag lg tu - 2 bag tu barang2 pureen.  macam2 la : the kids shower gel, standby beli breast pads & milk storage bags, bottle warmer, barang2 kecik2 yg lain.  actually, 1 hape pun aku x beli lg utk baby.  pegi nih pun bkn beli sgt sbb aku pun x sempat nak list down lagi apa nak beli.  within this 2-3 weeks, rasanya kena list down dah kot & check balik apa2 yg x de/ ada.
pada aku la, maternity expo nih x de apa sgt pun.  ke, sbb ramai org & nak jalan pun x boleh menyebabkan aku x brp nak menghayati apa yg dijual hehe...tp yg penting aku dpt apa yg aku nak.
macamana org update guna tab ek? sbb aku rasa mcm leceh je nak update guna tab.  bila enter, kadang2 cursor lari sana sini.  end up melecehkan nak betulkan sana sini.  ke, aku yg jakun x reti guna hehe...

No comments: