Tuesday, July 3, 2012

Kelam Kabut...

New arrangement esp on school transportations for the kids mase aku dlm pantang nih...soooo kelam kabuts huhu...

Farah patutnya lepas abis sekolah terus je dok day care kat tmpt yg sama. Tp utk 2 bln nih buat arrangement utk dia naik van terus ke rumah bbsitter tghr tu. Senang sket, kot la abah blk keja lmbt ke apa, dia mmg dah kat rmh bbsitter. 1st day naik van - ibu bbsitter dah siap htr msg sbb kul 1pm+ farah x smpi lg. Kul 2pm+ br smpi. Punyalah lamaaa...dr abis skul kul 12pm+. May be cik angah van tu amik bdk2 sek keb siap2, then br htr farah. X pe lah lmbt pun. 2 bln je pun. Nak demand lbh2, bknnya tau nak cr van mana lg. Ni pun tecer kata mmg bdk2 kri*ta semua naik van tu. Pasrah je lah...cuma kesian kat farah lmbt lunch huhu...

Irfan plak, hr ni ustaz kafa blh terlupa nak htr dia hehe...irfan mmg dah ada dlm van, tp mgkn ustaz terlupa nak htr dia. Dah dia round2 htr bdk sana sini, dah lalu dah area rmh bbsitter, tp x htr irfan. Seb baik abah smpi quite awal jgk, dlm kul 640pm & mintak tlg ustaz htr semula ke kafa, abah amik kat sana je. Si irfan happy je bgtau x pe la, ustaz htr bdk2 lain dulu. Adoiiii laaaa...kita ni risau mcm nak apa.

Harap2 pasni x de problem lg. Kesian kat abah, sure kelam kabut. Aku pun rs mcm haywire sket dlm pantang nih huhu...

Nanti la update psl the new addition of KU family ye...x sempat nak buat kronologi lg nih hehe...

No comments: