Thursday, July 19, 2012

Salam Ramadhan 2012...

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun lepas & semoga kita semua diberikan kesihatan dan hidayah agar dapat meningkatkan ibadah sepanjang bulan yg mulia ini, insyaAllah...

Klu tahun lepas (& rsnya 2 thn lps jgk), blog nih dah jd blog menu2 berbuka sepjg bln ramadhan. Tp thn nih, since aku masih lg berpantang kat kmpg, x dpt le nak update on menu berbuka huhu...nak update pun, lauk2 org berpantang je la yg ada. Tp kat kmpg nih, menu sepjg bln puasa mmg menarik tau...sbb atok mmg dah buat list of menus sepjg 30 hr berpuasa. Sadis sbb aku hy blh memandang & mengambil bau saje huhu...

Hopefully, tidak la berterusan x puasa sepanjang dlm pantang nih...& diberikn kekuatan utk berpuasa walaupun dlm pantang...
InsyaAllah, by the 3rd week puasa dah abis pantang & dah blk nilai utk persiapan raya. Ekkk...bj anak2 x beli lg nih. Hrp2 sempat laaaa...kelam kabut lg la mama...

Presenting baby Ku Isyraf Faiz bin Ku Hasri on his 26th days old...today! Dah pandai melepaskan tangan dr bedungan sekrg nih...


No comments: