Monday, October 29, 2012

Oktober 2012...

macam-macam yg berlaku...tp biasa la, bila tgh audit fieldwork mmg aku x de mood nak bercerita.  tp blog hopping sana sini tetaps macam biasa hehe...cuma nak menulis kat blog sendiri ni je yg lemau sikit.

sekadar coretan untuk ingatan sendiri sbb nak cerita panjang lebar, tah bila la kan (fieldwork ada lg 2 minggu, pastu sebok ngan report plak huwaaa...)...

1. SELAMAT pengantin baru untuk Pak Chik & Mak Chik...dah selamat berbulan madu kat tganu pun.  nikah 12.10.2012, majlis rumah perempuan 13.10.2012, kenduri rmh lelaki (rmh mil) 14.10.2012.

2. SELAMAT berpindah ke rumah baru (yg lama) hehe...alhamdulillah slmt pindah pada 19.10.2012...walaupun hy rumah 2nd hand.  keperitannya sama je macam beli rmh 1st hand sebelum ni.  rumah basic yg memerlukan major touch-up, mengecat bagai...bajet lari bila macam2 nak buat hahaha...nanti lah aku cerita lagi pasal rumah ek.

3. SELAMAT ulang bulan yg ke 4 untuk isyraf faiz pada 24.10.2012.  genap2 4 bulan dah boleh menyiarap dgn jayanya hoyeaaaa...asal letak je, dia pusing...maksudnya mama & baby dah kena tido kat bwh atas toto la pasni huhuhu...

No comments: