Friday, November 9, 2012

Jumaat...

lunch tadi, makan ini...



tapau from "kedai bonda" - deret kedai makan depan ofis & makan kat rumah - deret rumah belakang deret kedai depan ofis hehe...

 


goreng telur mata + bawang & curah kicap...hohoho sedapss!
tetiba teringin makan telur mata walaupun dah tapau sotong goreng kunyit + kcg panjang, kerabu kcg botol + perut & ikan kembung pedas.

ohh...lauk macam2 nih bukan makan sorang.  makan ngan en abah lepas dia blk solat jumaat (perut dah berkeroncong sbb kul 2pm br nak makan).

bila dah duduk betul2 dpn ofis nih (x smpi 5 minit pun g ofis hehe...eh, lbh kurang 5 minit la kot klu ambil kira masa nak kluar simpang), bila abah shift malam & lunch time dia lapar, boleh main call or sms je mintak tolong tapau or ajak makan skali.  tp x slalu pun aku mengikut kehendak itu sbb dok ofis kena bermasyarakat kan hehe...

cuma hr jumaat tu boleh la nak balik rehat2.  eh, x sempat rehat pun.  tadi sempat basuh bj farah utk konsert dia besok (hehe...besok nak konsert br terhegeh2 nak basuh), solat, makan - dah kena blk ofis semula.

No comments: