Monday, December 24, 2012

#4 : 6 Bulan



si kecik pagi ni
(baru bangun tido...)






alhamdulillah, hr ni genaplah baby isyraf berusia 6 bulan.

dah pandai nak main sbb dah boleh capai & pegang apa yg dihulur pada dia.
belum menyelar mahupun merangkak.
tp kalau nak tgk dia angkat bontot tinggi2,
cuba lah biarkan dia menangis hehehe...
(mr abah la yg selalu buat macam nih haha...).


aku dah mula bg isyraf makan 2 hr lepas.
nak test dulu makan kat rumah seblm bg taska handle.
aku mulakan dengan puri pisang (pisang lenyek + ebm).
alhamdulillah, isyraf boleh terima.
aku x bg banyak pun, sj bg dia rasa2 dulu.

hr ni bg puri carrot kat taska.
(aku dah frozenkan puri nih cukup for the whole week).
tgk cikgu kata apa petang nih.

No comments: