Saturday, January 26, 2013

8 Tahun...



23012013 - birthday irfan yang ke-8!


2 hari sebelum birthday, mama saje buat statement...

"yeayyy...lg 2 hari birthday irfan"


mr abah plak tanya irfan...

Mr Abah : birthday nanti, irfan nak makan apa?
Irfan : irfan nak kek 2 tingkat...


hehe...amik ko!
mama & abah kawin pun kek setingkat je nak oiiiii...



sebenarnya, mmg aku dah plan dah.
since irfan mmg suka makan pizza,
kita order pizza je lah...




sedap jgk golden crab pizza tu.
ada manis2 sket sbb dia letak cerry atas tu.
tp aku suka je...
(apa je la yg aku x suka kalau pizza nih.
ada 1 pizza dulu yg letak chicken floss ke apa atas dia,
semua org x suka, aku je bantai suka hahaha...
dasar perut tong sampah!)


 


swiss black forest cake...sedapsss!


kek nih potong & makan the next day nya sbb malam tu masing2 dah kenyang.
tp mr abah kena keja plak hr maulidur rasul tu.
ingat kan nak potong je.
pastu budak2 makan nasi lemak la, tghr makan nasik plak...
masing2 dah kenyang.
kita tunggu mr abah je lah...
mr abah sampai rumah pukul 7pm, kek dah terhidang atas meja hehe...


utk irfan :

semoga menjadi anak yang soleh,
sentiasa mendengar kata orang tua,
sentiasa diterangkan hati untuk menerima ilmu dunia & akhirat,
sentiasa cemerlang dalam pelajaran,
x tinggal solat,
menjaga adik2 dengan baik...aminnnn, insyaAllah!



dah makan pizza malam tu, sebok plak pikir2 nak makan apa utk birthday adik2 dia...
nanti birthday farah, order kfc.  birthday izryn, order mcd.


hehehe...macam2 la anak2 nih.
insyaAllah, ada rezeki boleh je.
bukan birthday pun, boleh je kalau nak makan...
(cuma jangan selalu2 sangat, x elok!)

 

No comments: