Thursday, January 10, 2013

Alhamdulillah...



atok & atok mak dimurahkan rezeki untuk mengerjakan umrah.
kebetulan pak uda opel ada kat jeddah atas urusan kerja.
atok & atok mak pulak dimurahkan rezeki & dimudahkan laluan (walaupun byk kali tertangguh sbb org2 arab ni bukan senang nak bg org melawat negara dia) utk pergi.
ini bukan visa umrah ye...
ini guna visa pelawat...sbb tu susah sket nak diluluskan!



insyaAllah, atok & atok mak akan ada kat sana selama 28 hari.
teringin jugak nak pegi.
insyaAllah, 1 hari nanti.






budak ni, keja dia tarik hand luggage atok.
ke hulu ke hilir tarik beg macam stewardess plak haha...

kebetulan mmg dia sorang je ikut g airport 28 dis hr tu.
abg kakak sekolah, adik isyraf htr nursery.
so, melayan dia je lahhhh...






babai atok & atok mak.
doakan kami...
& insyaAllah dipermudahkan segalanya di sana, sihat walafiat (atok dah mula sakit2 kaki) & selamat kembali semula ke msia nanti.


opel ada kat sana,
2-3 hari adalah dia update kami menerusi fb.
dpt la jugak tau keadaan atok & atok mak kat sana.


No comments: