Tuesday, January 29, 2013

Jom Fiesta...



mr abah bgtau, kat karnival utu.san tu byk buku murah2.
berkobar2 jgk la aku nak pegi.
dah kata thn nih nak bykkan membaca kan?..hihi...


pg sabtu tu, kononnya x nak bersesak2.
plannya nak kluar rumah kul 930 pg.
ngam2 soi la kan sampai sana kul 10 pg.
hamikkk...kul 1110 pg br keluar rmh...


benda pertama yg si izryn nampak ialah gerai jual belon.
nak elakkan dia dr mengamuk yg mmg x dapek nak ditolong lg dah...
pasrah je la mama korbankan rm5 utk belon ipin nih.
(dah selamat dah pun belon nih pecah huhu...)




nak amik gmbr malu2 plak dia...






kakak & abang nih walaupun dah besar,
muncung jgk la bila adik dia sorang je dapat belon tu.
adoiiii...x baik membazir anak2!

belikan cheese tarts, berebut masing2.




hasil rembatan...semuanya x smpi rm30.  ok la...
ingat nak beli buku utk budak2 je,
tp utu.san mana keluarkan buku budak2 sangat.


novel banyak jugak la, tp aku beli 3 je.
(dah rambang mata nak pilih haha...)
x de la nak berabis byk pun sebenarnya.
saje nak support co mr abah.





aku beli har.moni yg cover dia apex & primadona tu.
beli 2 har.moni, dapat 1 goodies bag.

dalam goodies bag ada :

sebotol kicap - hihi...lawak! beli magazine, dpt kicap!
2 paket perencah sweet & sour - aku dah guna dah buat udang sweet sour.
boleh tahan la sedap dia, masam sket.
2 paket perencah spegetti belognese
2 paket poise
1 majalah mangga
1 majalah har.moni yg cover depan fasha tu...


ok laaaa...


 mr abah sepatutnya x keja sabtu tu.
hr rabu lepas masa kat ofis dapat sms nih...

mr abah : abang kena keja sabtu malam.
mama : amik gambar aaron aziz!



aku kenal suami ku ittew.
dia mmg x pandang artis2 nih.
nak suh dia amik gambar tu, saje je pon.
x de maknanya dia nak!
lagi dia kata "mama poyo" ada la hahah...



malam tu aku sebok mengiron segala baju.
baru nak lelap dalam kul 1245 pg, tetiba dpt sms.

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"


taraaaa....







hehehe...demi isteri tercinta!


mr abah kata, kebetulan ni kat blkg stage.
staf utu.san je yg boleh masuk blkg nih.
kalau kat depan tu, mmg macam ulat la peminat serbu si aaron nih.


so, sapa yg poyo sebenarnya?!!
siap peluk2 bahu lagi hahaha...

No comments: