Monday, January 7, 2013

Minggu Pertama Sekolah...


aku & mr abah cuti 3 hari untuk hantar (1st day), monitor from far (2nd day - walaupun kantoi haha...) & x jenguk mereka langsung hehe...(3rd day).






tengok farah membeli kat kantin masa rehat.
ingatkan boleh la irfan tgk2kan adik.
rupanya 3 minggu pertama budak2 tahun 1 rehat setengah jam awal.

mmg dok ke hulu ke hilir ngan zeera je la.
beratur nak beli makan, siap meleset2 la apa, dah sampai depan boleh g blkg pulak...adoiii la budak sorang nih.
terus besoknya mr abah suh bawak bekal je haha...






alang2 monitor si farah, tgk jugak si irfan from far.
hehe...kelakar tgk "budak kecik" jadik pengawas.
budak2 lari, pengawas pun sama naik dok kejar.
tp ok la...at least kurang sket mainnya si irfan nih.
kalau x, baju kompem rupa belacan...





petang - KAFA pulak.
1st day ni mama & mr abah hantar.
hari2 lain mmg naik van from skul terus ke KAFA.
salin baju & lunch semua kat KAFA.


baju2 sekolah utk hr pertama & ke2, "si tukang basuh" senyum je sbb baju2 semua ok, x kotor sangat.
masuk hari ke3, dah mula dah nmpk kotoran2 degil.
terus "si tukang basuh" yg berkobar2 x nak dah outsource ke mr abah tahun nih tarik balik niat haha...


hr ni hr ke4 sekolah, so far so good.
dah belikan jam loceng utk budak2.
hr pertama bunyi jam, terus bangun mandi.
hr nih, dengar bunyi jam boleh plak tutup & tido balik huhu...
anak anakkk...


No comments: