Monday, February 25, 2013

#4 : 8 Bulan...



semalam, 24 februari 2013...
genaplah baby isyraf berusia 8 bulan (how time flies...)


lasted pic of him yang diambil semalam...




susah nak ambik gambar dia sbb bila kena flash je, confirm dia kejam mata.
x pakai flash, gambar jadik kelam pulak.
kesudahannya, asik la snap2 banyak2 kali sampai dapat gambar yg x terpejam mata dia hehe...


perkembangan dia...alhamdulillah.
dah boleh duduk tegak & stabil.
dah boleh paut2 pada sofa & berdiri macam kat bawah nih...





yang paling menakutkan kalau tinggalkan dia sorang2.
hari tu x de org nak tgkkan dia.
relaks je mama masak kat dapur.
tengok2 isyraf dah ada kat anak tangga ke6!
seb baik x jatuh.


mmg kena pasang child gate kot!
gate yang lama dah rosak.
so, kena la beli yang baru ataupun kita letak "guard" jaga tepi tangga hehe...


No comments: