Monday, February 4, 2013

Apa Berlaku Minggu Lepas?



Work Wise
Kali pertama department aku join pertandingan ni setelah hampir 2 tahun bertungkus lumus menyiapkan dokumentasi, berhempas pulas meeting & discussion setiap hari pada 2 bulan terakhir huhu...

Hasilnya...




Bersedia untuk ke peringkat seterusnya bulan Mei 2013 nanti...insyaAllah!

Baca kat 1 website nih, faktor kejayaan program adalah penglibatan bersungguh-sungguh daripada semua staf (betul sangatttt...sbb kalau x de komitmen, mmg x akan berjaya sbb awal2 tu masing2 macam dah putus asa je)


K.I.K = “Sekumpulan kecil pekerja-pekerja daripada unit yang sama, bermesyuarat secara berkala untuk mengenalpasti, memilih, menganalisis masalah-masalah yang berkaitan dengan kerja mereka dan mengemukakan cadangan-cadangan penyelesaian kepada pihak pengurusan untuk pertimbangan dan keputusan, dan mereka melaksanakan sendiri keputusan setelah dipersetujui oleh pihak pengurusan”



Family Wise 1
Alhamdulillah, atok & atok mak dah selamat kembali semula ke Msia setelah 28 hari berada di bumi arab.  Sebelum balik, atok request ini...






Asam Pedas Ayam...from yours truly hehe...


Family Wise 2
Ada sambutan Maulidur Rasul kat KAFA irfan & farah sabtu lepas.
Macam biasa, mama dok rumah je & sila hangkut izryn skali ek...





Lawa x izryn pakai baju hijau tp tudung warna pink haha...
Tudung kecik yg ada cuma warna pink tu je lah.
Tp trendy apa? Zaman sekarang kan x main matching2 nih.  Warna pelik2 pun org main redah je...


No comments: