Tuesday, February 19, 2013

Gaya Tidur




kami beli Mr E 3 tahun lepas (ke 2 tahun lepas ek? haha...hilang ingatan jap!)
sbb mengenangkan budak2 yang dah makin membesar.
pulak tu, bila jalan jauh, masing2 nak tido macam tido atas katil.


bila dah beli Mr E, camni lah gaya anak2 tido...





baby isyraf ok la sbb dia ada carrier dia sendiri.
kalau keta bergerak, mmg lena la dia tido.
bila keta berenti, even kejap kat traffic light pun, pantas je mata dia celik huhu...





farah jenis yg x banyak songeh.
tu yg tido cara macam nih pun dia ok hehe...




hahhh...ni "anak raja" haha...
tido macam kat rumah.
seat belakang mmg dia conquer sorang, bantal pun dia nak semua.


yg sorang lg tu pun "anak raja" jugak sebenarnya.
tp masa nih yg sorang tu x tido, so dia jadik co-driver hehe...
kalau x, mau bergaduh jugak sbb masing2 semua nak baring.


tunggu la nanti suh mr abah beli lori plak.
bentang tilam kat belakang lori, hamikkkk...
semua boleh baring macam kat rumah!


1 comment:

Azlinda Azlan said...

hahahahah... aku pun mcm ko ellerq, pikir2 kang beli lori kecik, pasang aircond, letak tilam, haaaa... tido bergolek la korang adik beradik. mana tak nya, masing2 kalau tido dlm kete mcm nak tido kat rumah, nak baring2 la, nak space besar2,,, last2 gaduh, anginnnn je aku...