Thursday, February 7, 2013

Terhangat Di Pasaran...


Orang lain semua tengah sebok dengan cerita "terhangat di pasaran" ni...







- source : google -


Aku pulak tengah terhegeh-hegeh tengok cerita yg dah suam2 kuku ni hehe...


- source : google -




Baru masuk episod 6!
Dah tengoknya either :


> malam2 buta lepas baby dah tido & dah settle semua kemas2 & readykan macam2 untuk besok, or
> sebelum pukul 8 setiap pagi, or 
> masa lunch hour break kalau x makan... 


mana la nak cepat abis tengok.  makan tahun la nak tgk smpi 80 episod tu hehe...

x pe...cuti raya cina ni kita try tengok brp byk yg boleh.
mau karang makan tapau jek...
mesti mr abah menyesal beli external harddisk semata2 nak save cerita nih utk aku from his fren haha...(tq mr abah!)

No comments: