Friday, April 5, 2013

The b's



ingat x ada aku story pasal dept aku menang RM2,000 hr tu?

small part of it kami guna untuk buat plaque bagi kat semua.
kenang2an gitu...


another part of it, kami pegi buffet lunch kat sini...
(ada belen lagi duit tu, kami "ternak" dulu hehe...)





baru pegi tengahari tadi.
menu sangat sedap!
recommended la sapa2 nak pegi.
RM68++.


kat sini la aku dapat merasa makan rainbow cake yg diidam2kan itu hehe...
grilled beef dia pun sangat sedap.

baked pasta pun sedap, semua lah sedappp!
(pada tekak aku laaa...)






deco dalam tu.
cantik kan?

ada tempat dia susun2 blok kayu pun nampak cantik jugak.

tp tu laaa...
aku ni pemalu sket nak snappo2.
maka x de banyak sgt gambar.  gambar makanan pun x de hehehe...


nanti nak ajak mr abah plak la makan2 kat sini...



No comments: