Tuesday, April 30, 2013

Di Awal Pagi



dulu2, kalau masuk shift pagi, time keja mr abah akan bermula pada pukul 9.
so, pagi2 tu boleh la dia tolong2 apa yg patut seblm g keja.


tp starting april 2013, mr abah kena masuk keja kul 8 pg la pulak.
maka, rutin harian pun ada la berubah sikit.
terpaksa lah basuh & sidai baju pada waktu malam.
sbb pagi mmg x sempat la.


semalam aku tersiap awal.
punya lah dok siap2 makanan is.yraf bagai,
hangkut beg susun dalam keta semua.
tutup kunci pintu, tengok2 masuk keta baru pukul 650 pagi hahahah...


giler awal.
taska pun bukak kul 7.

maka, duduk la 3 beranak dalam keta hihi...








si iz.ryn sebok suh amik gambar dia korek bijih (yoikeesss).

si is.yraf awal2 dok dalam keta ok la jugak.
lama2 merengek la dia.


len kali, kena ingat tengok jam dulu sebelum sebok2 bagai.
pg2 dok dalam rumah tengok muqaddimah tv9 pun bagus & berfaedah kenn?


(eh, ustaz apa ek yg bagi talk dalam muqaddimah last week?
hat yg muda2, pakai songkok & suka pakai kemeja belang2 tu?
menarik jugak cara dia bagi talk.
this week dah tukar ustaz lain pulak...)


No comments: