Monday, April 8, 2013

Dinner



hari jumaat lepas, aku attend dinner di sini...
eh...lama jugak rasanya x pegi dinner macam nih...



pic googled - Ni.lai Sp.rings Ho.tel


dinner organised by pr.agmatis.
malam2 buta, so x sesuai + gelap nak amik gambar.
x penah jejak sini walaupun dekat je dgn rumah.


1st time tinggalkan "anak shomel" dengan mr abah...
mr abah kata ok je walaupun nak tido tu agak susah jugak.
(bagus bagus...boleh tinggal lagi pasni hehe...).






ucapan from mr pen.daftar...






sesi karoks...
ok la, bosses pun menyanyi jugak.
yg penting, suara x berapa nak ok pun belasah je hehe...

but not me lah kan.
i ols suara sedap tp x minat nak nyanyi di khalayak ramai hahahaha...


foods?
huhuhu...sangat mengecewakan.
tp seb baik ada rojak buah yang awesome!

cuma x puas hati sebab harga lebih kurang cam pu.llman.
tp in terms of variety & rasa, jauh panggang dr api.


eh, bersyukur2 bersyukur sbb dapat makan.
irfan kata "makan je, bersyukur dengan apa yang ada" hehe...
ye lahhhh!!!



ada sesi tukar2 hadiah.
aku dapat a box of wafers.  sedap tp sangat manis!
aku plak beli hadiah jam.
jam dinding biasa2 je pon.


ada door gift - red valvet in a jar!
serious sedap.
diaorg beli from pu.trajaya - http://ramekinshomebakery.com
boleh la pasni order plak.


bosan...sebab x banyak amik gambar.
gambar hadiah yg beli x de, yang dapat pun x de.
red velvet tu pun lupa nak amik gambar.
gerammmm...apesal boleh lupa semuanya.


No comments: