Wednesday, May 29, 2013

#4 : 11 Bulan



kata nak update setiap bulan...
masa 10 bulan x update pon.
ni 11 bulan pon dah lambat 5 hari huhu...

x pe lah, asalkan ada.


so, baby isyraf turns 11 months last week!





latest pic of him!


adoiii la sekarang nih.
dah pandai marah.
dah pandai menangis kuat2.

kalau x nampak mama depan mata, ok je dia.
tapi bila ternampak sekilas mama, mula la merengek nak ikut mama je huhu...

semakin pro dalam merangkak.
tp masih belum berjalan lagi.
(x pe dik, pelan2...padahal mama kamu nih dah letih tgk seluar hitam macam hape).

tiap2 bulan mesti demam budak nih.
doktor kata, budak dok taska memang macam tu.
sementara nak serasi dengan virus sekitar taska.
asalkan demamnya x melarat.
huhu...jenuh!
plak tu kalau sakit, sekali pakej ngan batuk selsemanya.

check-up last month, berat x naik pun.
tp tinggi naik plak (makin menonjang ko dik...).
x pasal2 bmi dah sampai line kuning sbb tinggi x selari dengan berat hihi...

bulan depan dah setahun.
tengah dok pikir2 jugak nak buat goodies bag untuk kawan2 taska dia.
(hihi...macam la berkawan sangat babies nih).


HAPPY 11 MONTHS OLD ADIK!!


1 comment:

Teratak Hami said...

Baby Luqman akak bulan depan dah setahun. Merangkak pun lum lagi :( Bontot berat !!!