Tuesday, May 14, 2013

Ar.abian Ho.use




banyak agenda nak kena selesaikan weekends lepas.
semuanya nak kena settlekan hari sabtu.
sebab ahad kan, mr abah keja!


pagi, ir.fan & fa.rah ada kelas intensif KAFA.
jadiknya, amik diaorg pukul 1130pg terus pegi bangi.
baru tersedar road tax mati semalamnya haha...
buat kat agen et.iqa, 10 minit je siap.


tetiba mr abah ajak lunch kat ar.abian house yang baru bukak kat ka.jang.






aku order chicken kabshah - 1 pinggan besar nih rm20.
(sebenarnya si iz.ryn kat hujung tu tengah merajuk.
x nak bagi kakak dia amik gambar skali.
x tau la...iz.ryn ngan kakak fa.rah mmg x ngam langsung. 
dok la bergaduh x sudah2 huhu...)






pastu order chicken kebab + roti.
yang ni berebut2 fa.rah & iz.ryn.
mmg diaorg berdua je lah pun yg habiskan.
fa.rah kan mmg jenis yang x berapa sangat nak makan nasik.
tp kalau roti, mmg laju je dia.


nak senang, order je 1 jug mango juice.
mango juice dia mmg pure lah, pekat giler!
puas hati minum.
budak2 x berapa sangat nak minum mango nih.
dia org kalau x milo, bandung, air suam hihi...
sekali skala order juice, terkulat2 masing2 nak abiskan.






pictures of us sebelum & selepas makan!








1st time budak kecik ni makan nasik arab hihi...
kurus kan dia huhu...
mmg berat dia x naik pon.
aku tengah berusaha nih nak naikkan berat badan dia.


overall, ok lah...sedap!
ramai jugak orang yang datang sini.
penuh jugak la meja2 yang ada.
insyaAllah next time boleh datang lagi.


No comments: