Friday, June 14, 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com



hihi...baru nak berjinak2 join contest.
buat permulaan, kita join contest yang senang2 dulu
(ko kan, nak masuk contest pun boleh malas2, nak yg sng2 je kan haha...)


sebenarnya, aku mmg follow blog *urban mommy* nih.
macam biasa la, silent reader (i kan low profile gitu hihi...)




Banner Contest



Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.
2. Semua lapisan umur boleh join.
3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.


aku masukkan cara2 nak join contest melalui blog ye...
(boleh jugak nak join contest melalui fb)


11. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com
12. Anda harus masukkan gambar banner contest
13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria
14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"




MARI MEMBELI BARANG BABY DENGAN HARGA 
BORONG, MINIMUM 1 BARANG
DI http://barangbabymurah.blogspot.com



15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


saya pilih no 4 : toys storage (cars)


16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.
17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.


nama penuh mama  :  alliza binti ayob
nama penuh baby  :  ku isyraf faiz bin ku hasri


mencuba nasib x salah kan hihi...
semoga ada rezeki is.yraf insyaAllah.
(boleh la simpan semua favourite toys is.yraf yg sekrg ni bersepah2 x tentu hala huhu...)


lagi sekali...



TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013


No comments: