Monday, June 24, 2013

Is.yraf Is 1 : 24062013




a birthday shout to my beloved "budak kecik"...






semoga is.yraf menjadi anak yang soleh,
sentiasa mendengar kata abah & mama,
sentiasa dilindungi Allah,
sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik,
membesar dengan sempurna,
sentiasa cemerlang di dunia dan akhirat,


semua lah, semua yang baik2 insyaAllah...aminnn!





memang dah niat nak sedekah goodies bags untuk kawan-kawan is.yraf.
sekali la 1 taska aku buat, ngan kawan2 iz.ryn sekali.
x ramai mana pun.
40 orang je.
curik masa sikit2 semalam buat ni semua.


perkembangan is.yraf :

- still x boleh berjalan lagi.  berdiri tanpa pegang apa2, dah boleh.
  tp bila ala2 nak melangkah je, dia akan duduk & terus merangkak huhu...
  x pe, pelan2 dik.  sama la nanti macam abang kamu yg sorang tu.
  setahun 2 bulan baru berjalan...

- suka menggigit (ikut perangai sape la kamu nih ek...)
  orang yang paling dia suka gigit ialah mr abah hihi...

- dah pandai main + dah pandai gaduh.
  syok tengok dia gaduh dgn iz.ryn sbb iz.ryn ni jenis ganas sket dgn adik.
  mmg luruh jantung mak kamu nih iz.ryn oiii...
  nyaris2 nak hempap adik pun ada huhu...

lain-lain perkembangan, lbh kurang macam anak2 lain jugak sebaya dia...
(aku dah compare dah dgn buku check-up bulan2 tu, semuanya tick hihi...)


No comments: