Wednesday, July 24, 2013

13 Bulan



hari ni genap is.yraf berusia 13 bulan...


gambar-gambar terkini


banyak kerenah dah nih huhu...
kena tengok time dia mengamok.
rasa geram pun ada hihi...


13 bulan tapi masih belum berjalan lagi.
kalau boleh berjalan masa raya nanti kan syok hihi...
x koser tengok seluar dia yang sentiasa kotor tang lutut tu.
dah dia mmg rajin explore sana sini,
x boleh nak buat ape la kan.
karang x bagi, mmg mengamok dia tu huhu...
stress mak kamu nih dikkk...


dr aspek fizikal, ni le satu2 budak yang kurus masa baby.
atok mak dah berapa kali pesan suh beli pe.diasure,
supaya boleh naik berat badan tu.
beli la jugak (walaupun menangis mak kamu nih membayonya haha...)
tapi x de la bagi berterusan.
kat taska, aku bekalkan an.mum essential.
tp kat rumah mmg aku selang seli BM & pe.diasure.
ok la.
rasa jugak beratnya bila dukung naik tangga tu.
tp x tau le sbb aku yg x larat atau mmg dia dah berisi sket hihi...


semoga is.yraf membesar dengan sihat.
sekarang ni asyik demam je.
risau mmg risau jugak.
doc kata biasa la kalau dok taska, selalu demam.
kalau dah kerap sangat, mmg aku kena mintak refer ke paed je pasni.


No comments: