Tuesday, September 10, 2013

Pre-Anniversary



jumaat lepas (06092013) saje ajak mr abah g makan kat 1 kedai nih.
WA.P (wa.risan ay.am pe.nyet) yang baru bukak kat area gi.ant nih.
menggantikan kan ay.am pe.nyet AP.I sebelum ni.
kira macam pre-anniversary lunch la konon2nya hehe...


saje amik cuti to celebrate berdua secara kecil2an.
(tp diganggu oleh masalah nak g in.dia tu & memaksa aku buat pasport pada hari yang sama.  1 hape pun plan aku x berjalan. cheh...oh lupakan semua tu hehe...)







ok la food dia.
rojak penang tu biasa je.
tp ikan lele tu sedap esp tang keriuk2 tu.
masak lemak pucuk ubi tu pun nice jugak.


tahun nih is our 10th wedding anniversary.
ada kelainan sikit untuk sambutan tahun ni.
sbb the day itself was on saturday.
so mmg kena sambut ngan anak2 yang berderet ni la kan hihi...
nanti citer ek...



No comments: