Thursday, October 3, 2013

Pe.rtandingan Bu.nga Ap.i Pu.trajaya 2013




Photo: Keputusan bagi Pertandingan Bunga Api Antarabangsa 2013. #pifc2013 #putrajaya
~ extracted from Pe.rbadanan Pu.trajaya FB ~


hehe...
yang menang ni semua aku x tengok pon.


mr abah mmg beria2 sebnrnya nak bawak budak2 g tgk bunga api nih.
tp tu la...
yang sebelum2 ni semua x sempat nak g tengok.
yang sempatnya pon yang malam tadi punya.
UAE kalau x silap.
tp yg aku tengok tu pun best jugak.
kalau yang menang2 ni mesti lagi best kan?!


x pe lah.
next time kalau ada boleh pegi lagi.
saje2 je pun bawak budak2.
tp dah lambat, x de le nak merempuh jem masuk pu.trajaya tu.
dok kat tepi tasik cy.berjaya je.
tu pun nampak clear jugak.







No comments: