Monday, October 28, 2013

Sabtu : Makan & Lepak




ada kawan mr abah rekemen makan kat satu tempat ni.
western food.
walaupun jauh lokasinya kat ch.eras,
tp knowing mr abah mmg dia akan berusaha jugak bawak kami2 nih.



kebetulan mmg ada nak carik barang kat ba.ngi.
dah terlanjur g ba.ngi, aku lajakkan sikit carik kain untuk buat seluar sekolah ir.fan
kat na.goya ka.jang.
sebenarnya dah x koser asik nak beli seluar kafa ir.fan.
rasanya sepanjang tahun ni ada 4-5 kali gak kot g beli seluar dia.
asik2 koyak kat lutut.
tah apa la yang dia main kat sekolah tu smpi teruk camtu skali.
so solutionnya, beli kain putih yang tebal tu.
pastu nanti tempah je buat seluar.
harap2 tahun depan dah kurang la sikit dia main sampai koyak2 lutut.
ataupun harapnya kain tu tahan la sikit drp kain nipis selama nih.



dah sampai ka.jang tu, dah x jauh sangat nak lajak ke ch.eras.
sampai awal, kedai pun belum bukak hahaha...
x pe, tggu kejap.
kami 1st customer la kira sbb tunggu diaorang set up meja hahaha...
tapi ok la datang awal.
sbb x lama lepas tu berduyun2 orang datang, sekelip mata je penuh meja.







recommended - black pepper chicken chop




serius,
black pepper ciken chop dia mmg sedap.
sauce black pepper dia tu mmg sedap sangat.
mmg licin la sauce tu aku makan.
pedas tp pedas yang boleh diterima.
ir.fan pon boleh layan.


aku bagi alamat dia kat sini,
in case ada sape2 berminat nak pegi.
deret kedai tepi jalan je.



We.stern Ca.fe Ta.man Bu.kit Ch.eras
1 Jalan 15/144A
Taman Bukit Cheras
56000 Kuala Lumpur



balik dari situ, mr abah ajak pegi lepak2 kat pu.trajaya.
tapi sebab aku nak g supermarket dekat ngan rumah nih,
lepak2 kat da.taran ni.lai je la.







budak2 berjaya pow aku malam tu.
paling cute skali yang iz.ryn punya tu hehe...
abang & kakak sebok nak pedang bagai.
dia boleh pulak pilih yang paling comey gitu.



No comments: