Thursday, October 31, 2013

School Trip







satu2 gambar yang ada ir.fan masa dia pegi skul trip ke me.laka semalam.
mr abah amik gambar ni kat fb sekolah.


semalam bas sampai balik ke sekolah +- pukul 8 malam.
ramai jugak yang pergi rupanya.
2 bas.


aku bagi rm25.
kalau ikutkan, makan semua mmg dah included dalam fees hr tu.
saje la bagi pocket money.
tengok2 one of the things yang dia beli - bdaman!
huahuahua...
padahal berlambak dah bdaman tu kat rumah.
mr abah pun dah warning x bagi beli lagi.
tp bdamannya tu dia kata dia bagi kawan.
entah la...budak2 nih.
sampai ke me.laka pun, bdaman jugak yang dibelinya.



sebenarnya aku kesian kat ir.fan.

kan pernah trip sebelum nih yang dibatalkan.
boleh tengok sini kalau nak tau cerita.

so bila ada trip yang ni, aku bagi la dia pergi.
walaupun risau jugak kan kalau batal jugak macam sebelum ni.
segarang2 singa aku nih x de la kejam sangat pun hehehe...






No comments: