Friday, October 25, 2013

Terjebak



tengah terjebak tengok cerita ini...









dan ini...










tapi aku tengok online je.
yang satu tu kalau x silap aku kat mustika hd yang memang aku x de pon kat rumah nih.
yang satu tu pulak pukul 7pm yang mana aku tengah busuk2 lepas masak.
malas nak layan tv.
pulak tu sekrg maghrib awal.
mmg x la aku nak mengadap tv waktu2 tu.



suka la aku tengok mr ar.rogant ngan wife dia tu.
walaupun ar.rogant gitu tp klakar pun ada.



JI.MK tu macam bosan sikit.
sbb macam lems gitu citer dia, meleret2.
dah le kejap je 1 episod tu.
aku rasa penah aku break x tengok cerita tu a few weeks jugak.
sekrg nih baru catch up balik.
sbb rasanya nak abis dah kot cerita nih.
tetiba nak plak tau endingnya.



ada lagi satu yang aku layan online...
lain sikit dari yang 2 atas nih hehe...





''




''





''





''





''










klakar giler ko!
sampai ada kawan aku kata,
sape tengok RM tp x gelak maksudnya dia sakit mental hahaha...




for those yang nak layan JI.MK & LY.MA,
aku tengok melalui add : www.moviesinfobsyok.net


& untuk RM, addnya adalah www.epdrama.com


selamat menonton!!


No comments: