Tuesday, October 22, 2013

Update




lama rasanya x "meluahkan perasaan" kat sini hihi...
(more than a week tu macam lama sangat kennn?)


sebenarnya tengah bz sikit.
so mood menulis pun ke laut la jawabnya.


in the midst of packing, ready to relocate.



~half way done~


lama dah ura2 nak kena pindah ofis nih.
tp sbb ianya melibatkan keja2 wiring & additional partitions menda alah semua tu,
so lambat la jadinya.
ni pun sebenarnya x tau lagi bila tarikh nak pindah.
saje suka2 aku nak kemas hihi...


triggering point dia sbb keja2 yang sepatutnya tu dah siap.
karang x pasal2 short notice suh pindah,
mati le aku nak mengemas.



kenapa kena pindah?!!
isu yang aku malas nak kupas.
pasrah - that's the word!!





No comments: