Tuesday, December 31, 2013

JJCM 31122013




last day of 2013!!!
banyak suka duka pada tahun 2013,
& more to come in 2014.


sebenarnya ada a few entries tertangguh nak stori mori kat sini.
tp x pe lah, pelan2 kayuh huhu...
insyaAllah kalau sempat nanti cerita.



nak share satu gerai makan kat ni.lai3.
in case kalau ada yang jalan2 kat sana, boleh la singgah gerai nih...







kami order roti tampal.
yang speselnya, kuning telur tu cair nyummmmm...
kalau ikutkan, x cukup satu hehe...



& kat depan gerai nih, ada satu gerai lagi yang jual kuih 3 seringgit.
hahhh...mana nak dapat kan?
kuih besar2 plak tu.
lepas makan, beli plak barang2 basah kat pasar ni.lai3 nih.
sekali harung semua boleh beli kat sini je.
cuma kedai kain & hiasan belum bukak pagi2 nih.
kalau x, lengkap sehari dok situ borong segala barang hihi...



in case ada yang nak cuba...
nama gerai nih - gerai roti canai mantin.
pagi2 mmg penuh orang, so senang nak spot lokasinya.







No comments: