Wednesday, December 4, 2013

Da.yre




kalau aku senyap lama dalam blog nih, maksudnya...
yeh yeh yeh...
mmg aku tengah memerah otak la - au.dit fi.eldwork!!
walaupun memerah otak tensen tahap dewa tu hanya di ofis,
tp tetap aku x boleh nak menulis kat sini.
tak tertaip tangan aku nih hah....
hebat x penangan keja aku?!!
kalau nak test, meh la keja dalam line nih hehehe...



sana sini orang tengah sebok ngan da.yre.
eh, aku pon nak.
padahal ape je lah yang ko nak cerita.
orang lain tu kekdahnya mmg banyak aktiviti.
aku nih x dak aktiviti pon nak jugak hahaha...
x pe lah...
yang penting untuk aku, ada tempat aku nak menulis.
mmg tujuan aku menulis ni pon nak buat macam dairi je.
especially berkaitan aktiviti2 famili.
aku ni bukan makin muda, ingatan pon dah makin kurang huhu...
serius...
bila aku baca entry yang lepas2, aku pon x ingat betul ke aku buat macam yang aku tulis tu hahahaha...



so, find me at dayre.me/allizaayob - My #Dayre...Instead of Blog





1 comment:

Azlinda Azlan said...

wahh... ada apps lain.. blog ni ko jgn lupa plk!

p/s: aku suka baca blog org saje, blog sendiri malas nak update... hihihihihi