Friday, January 31, 2014

BKATC vs AR





lama x citer pasal program tv yang aku follow.
ye la kan,
macam aku bagitau dulu,
aku dah jarang2 sangat tengok tv.
selain x de masa, aku malas nak gaduh2 ngan budak2 berebut remote haha...


tapi tetap guna kuasa veto sebagai orang tua.
aku tutup disney channel,
aku langgan mustika channel hehehe...
teruk x teruk mak ko nih...
actually, aku nak limitkan diaorang tengok tv.
tp rupa2nya lagi banyak diaorang tengok #611 and #HD huhuhu...
mmg salah percaturan sungguh *nangis*




tak tengok tv, tp aku tetap follow cerita2 nih online...






dan yang ini juga...






semuanya sebab aku terpengaruh dengan kata2 orang yang cerita2 nih best!


seriously, kalau compare antara dua nih,
aku lagi suka BKATC.
tapi atok mak kata AR tu best jugak.
x fair untuk aku compare kot buat masa nih sbb BKATC tu aku dah tgk sampai ep24.
AR tu baru follow sampai ep3 hehe...

kalau pasal hero,

sh.ahnaz tu sebenarnya aku x minat pon.
walaupun watak jahat mmg sesuai dengan dia,
(aku 1st time tgk dia dalam juvana the movie tu rasa menyampah pon ada haha...)
& berlakon dalam cerita nih pon nampak menjadi,
tetap aku x suka dia.
i mean, bukan la cerita yang aku tunggu2 nak tengok kalau dia berlakon.
cuma jalan cerita BKATC nih macam menarik untuk aku tengok,
& banyak good review jugak.


keith foo? hmmm...
dalam love you mr arrogant dulu aku suka dia berlakon.
tp utk yang nih, 
sbb dia ala2 x berapa nak baik gitu,
aku x suka jugak.
tp baru ep3 babe...
aku rasa nanti lama2 dia baik kan?  kan?
aku serkap jarang je sbb selalunya cerita cam gitu.
yang jahat jadik baik hehe...


tunggu je lah nanti kesudahan cerita.
jangan aku hangat2 tengok cerita separuh jalan sudah lah.
macam cerita jodoh itu milik kita yang aku follow dulu.
hampeh...separuh jalan je aku tengok walaupun beria2 follow online mula2 tu.
ending dia sampai ke sudah ni hah aku x tau pon haha...



catatan : paling lama aku mengadap movie online pon dalam 1 jam sehari.
& bukan hari2 pon aku tengok.  depends...
so agak2nya kenapa aku x abis tengok jodoh itu milik kita?!!
hehehe...



No comments: