Monday, January 27, 2014

#1 : Happy Birthday Ir.fan



23 Jan 2014 : genaplah ir.fan 9 tahun.
semakin membesar dengan jayanya.
makan mengalahkan orang tua hehe...
macam mana ek nak sekat sikit makan dia?
bertambah2 kalau makan.
lauk setakat telur dadar je pon, boleh sampai 3 pinggan.
menangis mak ko tengok huhuhu...



macam biasa, birthday boy request pizza.
kebetulan malam tu atok & atok mak tido kat rumah kami.
pak uda pulak singgah kejap.
so order la pizza for the whole family.
birthday boy request CNY pizza tu.
kalau minat mayonis masam2 sket, mmg sesuai la pizza nih.
budak2 la yang minat, berebut2 masing2.







aku beli kan kek jugak.
selalunya kalau birthday, cake & lunch/ dinner treat mmg sudah semestinya.
birthday boy/girl boleh request apa saje,
tertakluk kepada persetujuan mr abah & mama hehe...
(nak jugak guna kuasa veto).







choc banana cake kan selalunya pisang dia potong2 kan?
but this one, pisang dia tu dia layer macam cream gitu.
nice...
aku rasa aku lagi suka macam nih daripada yang potong2 tu.
sebenarnya aku x nak beli choc banana.
tp dah x order awal2 kan,
beli je apa yang ada, dapat la cake nih.
seb baik dah di improvised camni...





to irfan...


happy 9th birthday!!
semoga dikurniakan kesihatan yang baik,
sentiasa diterangkan hati untuk menerima pelajaran,
sentiasa mendengar kata abah & mama,
sentiasa dikurniakan kecemerlangan di dunia & akhirat,
sentiasa tidak meninggalkan solat,
sentiasa menjaga2 adik2 (jangan asyik nak gaduh & nak menang je)

amin amin ya rabbal alamin...
(insyaAllah)


No comments: