Tuesday, April 1, 2014

Annual Dinner





aku dah set dah dalam kepala aku nih.
apa2 events pr.agmatis, kalau aku free aku join.
ye lah kan...life as an auditor nih x ramai orang suka.
bila orang x suka, balik2 kawan2 ko auditors satu department ko la jgk kan.
dah le department pon suam2 kuku ala2 berapa kerat je pon orangnya.
so drp x berkembang sgt, join la apa2 yang boleh join.
at least kenal la orang & org pon tau la sipi2 kewujudan kita.
auditors nih orang x nak ingat sangat pon.
buat2 macam x kenal lagi ada.
kesian kan?!!!

(hahaha...ni nukilan rasa ke apa nih??)


semalam dinner pe.rsatuan pe.gawai ta.dbir & ik.htisas (pr.agmatis).
sama macam last year, this year pon buat kat ni.lai spring jugak.
aku ok je sbb dekat ngan rumah hihi...







sampai2 je selfie dulu


aku kalau selfie mesti teringat mr abah.
sbb dia penah godek2 hp aku pastu nampak banyak gambar2 selfie.
"pompuan nih mmg x de keja ek. asik amik gambar je"
hahahaha...
no comment!!

sempoi je g dinner.
ala kadar sebab aku kena melarikan diri dari is.yraf yang tengah mengamuk.
haru sungguh...




4 of us


aku x banyak amik gambar.
gambar foods pon boleh lupa nak amik huhu...
tp ni.lai sp.ring in terms of food, so so je.
x berapa nak sedap.
i mean, not my taste la.
kalau ada pilihan, best jugak kalau pegi tempat lain.


macam tahun lepas jugak, ada sesi tukar2 hadiah.
minimum rm15.
sejam jugak round2 mydiy nak carik hadiah nih hihi...
at last aku sambar nih je...
tapi yang aku beli warna merah.
pastu aku letak coklat strawberi from CH 4 bijik. settle hihi...



tumbler 800ml ~image googled~


& aku dapat ini from member 1 department hahaha...
(sungguh x berkembang)
tapi aku suka je dapat coffee pot nih.




~image googled~



lebih kurang camni la bentuknya.
aku ni walaupun dah nak masuk 11 tahun kawin,
pinggan mangkuk periuk belanga x semenggah mana kat rumah tu.
bila dapat benda2 gini, mmg happy ler kan?


nota :  x ada unsur hiburan masa dinner nih as compared to last year yang meriah ngan kareoke bagai sempena memperingati tragedi mh370.  dinner abis awal, kul 1030pm dah sampai rumah.


No comments: