Thursday, April 3, 2014

#4 : Is.yraf @ Taska



lama x cerita pasal is.yraf.
budak kecik yang dah semakin besar,
akal pon dah bertambah2,
fuhhhhh...geram kadang2 tu.






pictures of is.yraf dari facebook taska dia.
zaman ICT nih, aku rasa ada bagusnya taska2 buat camni.
especially utk anak2 kecil yang x reti nak bercakap lagi.
kita pon nak tanya tiap2 hari kat pengasuh anak buat apa pon mcm x patut jugak.
kalau ada fb camni, kan senang.
aku rasa tiap2 hari ada je gambar yang diupload berkaitan aktiviti anak2.
aku pon tau la apa yang is.yraf buat.


so far alhamdulillah, is.yraf serasi ngan taska nih.
pandai dah bila sampai tu terus susun kasut kat rak.
pulak tu pilih rak paling tinggi sampai terjengket2.
last2 x sampai kasut tu yang jatuh hihi...
x sedar diri kamu tu x ler tinggi mana is.yraf oiii...
2 tahun pon belum.


dah salam2 peluk2 mama, masuk dalam.
pandai pulak bawak beg simpan dalam beg.
bergenang air mata kau bila 1st time is.yraf buat gitu.
besar dah hahhh...dah paham rutin harian.


itu bab ok.
bab tantrum, mengamuk pon pandai gak nih hehe...
garang satu hal jugak.
tp dah kakak2 suka sakat dia, merasa la kena pukul kepala bagai dengan dia haha...


x pe lah, sementara nak besar.
karang dah besar aku pulak miss time2 gini.




No comments: