Thursday, May 29, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highlands Part 6 : 23.3.2014 Rose Centre



ok...nak settlekan cerita CH nih.
lama dah tajuk dok dalam draft mode huhu...


x ingat dah nak cerita apa.
so kita layan gambar je la ye...


rose centre nih mmg "wajib" pegi kalau datang CH for the 1st time.
besar giler kawasan dia & kena naik tangga tinggi jugak for those yang rajin nak explore.
mengah jugak la dok naik tangga...



some of the flowers yang ada.
rasa macam nak amik gambar kat celah2 semua bunga kan?!!






ada banyak patung2 kat sini.
budak2 suka la nak amik gambar.  jenuh...







lepas penat menjelajah rose centre, singgah cactus point plak.
aku ni konon2nya beli 1 pokok nak letak kat ofis.
bila dah balik letak kat rumah, mcm ok la pulak letak kat luar rumah yang mmg x dak pokok tu.
at least nampak la hijau2 sket wpon hanya 1 pokok hihi...
dah x jadik bawak g ofis.







bee farm pon ada singgah jugak tp lupa nak amik gambar.

dah pegi cameron tu kan, rasa macam x lengkap pulak kalau x singgah.
konon2 je pon.
turun bee farm pon x hahaha...


ok...to be continued.
(dah masuk cuti sekolah 2nd penggal dah nih,
cerita cuti sebelum nih x abis2 lagi haha)



No comments: