Wednesday, June 11, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highlands Part 7 : 23.3.2014 & 24.4.2014 (Final)



akhirnyaaaa...
last entry untuk jalan2 cameron highlands.
seb baik cuti sekolah kali nih aku x jalan mana2.
cuma balik kampung je.
kalau x, jenuh...next cuti sekolah pulak baru complete cerita.



ok...
lepas cactus valley & bee farm tu, kami ke lavender centre plak.






some of the flowers yang ada.
(untuk yang suka sangat2 ngan bunga & kalau nak puas hati, rose centre lagi banyak bunga).


banyak gambar fa.rah je sbb dia yang jalan ngan aku.
yang lain tah mana2 tah ikut ucu & mr abah.





lepas lavender centre, jom minum petang.
mana lagi kalau bukan lokasi ombak rindu hehe...
(another location yang wajib pegi)


penat jugak la memanjat bukit semata2 nak ke atas nih.
targetnya sebab nak makan scones kat atas nih.
sekali tu, mana ada jual scones kat sini.
wahahaha...frust menonggeng!






besoknya, otw balik singgah la kat cameron valley semata2 nak hilangkan stress x dapat makan scones semalam.
sebenarnya, dah singgah amik2 gambar dah kat sini semalam.
so kali nih mmg nak minum2 je.
(tapi sempat jugak budak2 berlari2 kat celah2 pokok teh hmmm)
kalau ikut taste aku, aku lagi suka scones kat big red compared to kat sini.





some of the pocket damages.




menyesal x beli sayur banyak2.
menyesal x beli dried strawberries banyak2.


alasan untuk ke CH lagi len kali.




No comments: