Thursday, June 12, 2014

JJCM 4_2014




lokasi :
The Windmill Station (Nilai) Sdn Bhd
No.3&4 Kompleks Sukan Airport,
PT No 22318, Jalan Kolej,
Desa Kolej, Putra Nilai,
71800 Nilai, NSDK.




nuggets untuk iz.ryn.
chicken grill untuk aku (share ngan iz.ryn)





semua order chicken grill sebenarnya.
sebab ada review from geng warikh yang kata sedap.






except for ir.fan yang memang suka sangat2 nasi goreng.
asal g kedai je order nasi goreng.
pulak tu nasi goreng yang power2 plak tu.
dulu2 hanya pandai order nasi goreng pataya.
sekarang ni dah pandai order nasi goreng usa.
& latest kepandaian : nasi goreng biasa & telur bungkus.
(memang anak abah hehe...)







komen aku?


fail!!
chicken grill x sesedap mana pon.
pulak tu ayam dia ada rasa busuk macam ayam lama or ayam yang x simpan dalam peti.
mungkin kebetulan masa aku makan ni je x ok.
tp nasib la kan.
kualiti kena la jaga.



recommended?  a big No No...


nota : lama dah aku pegi nih.  2 bulan lepas rasanya...


No comments: