Tuesday, October 28, 2014

20th Anniversary Reunion : STF9094 Part 3



hahaha...
x abis lagi cerita reunion.
ok laaa...ni last!!
& this time x nak citer panjang2 sangat hahaha...(ye ye ooo jek)


faces of me!!
pictures masa dinner.
sebab tu gelap2 sket gambonya.
don't play2 dress tu dibeli khas untuk dinner nih hehe...
sebabnya mmg x dak baju warna biru yang muat.
so, to support the committee, jom beli baju baru hahaha...
(alasan sangat ko kan...)


eh, tudung pon baru tau.
from shawlbyvsnow.
syok order online, hr ni bayar besok sampai.
pastu 100x cuba kat rumah pakai shawl tu sebab x biasa bershawl.
sampai hari kejadian, satu haprak pon x jadik.
dok 2-3 kali bukak pakai bukak pakai.
pfftttt sangat...
seb baik ada kawan2 yang tolong.






the foods!!
sedap tau...& siap ada kambing golek.
& rojak buah.
yummyyyy...
(tengok gambar ni terus terliuq)







pictures with ex-classmates & formmates.
serius memang gamat suasana.
x puas jumpa, x puas borak.







last but not least, ada pertunjukan bunga api.







it was a surprise!!
dari dalam hall, semua disuruh keluar berkumpul kat tennis court untuk nyanyi lagu sekolah.
or course ler semua dok ngomel2 kan?
apa salahnya nyanyi dalam hall je.
rupa2nya lepas nyanyi terus dam dam dum bunyi mercun.
lama jugak la.
teruja masing-masing.


indeed, it was a success!
re-union after 20 years we left school.
& plannya nak buat lagi in the next 5 years.

thanks a lot to mr abah sebab bagi permission untuk join re-union nih.
thanks to loi & eitoique sebab sama2 naik train, bas & teksi.
thanks to mak yon sebab sudi pick-up & drop kami di mana-mana.
thanks to all frens!!
thanks to mr driver bas yang walaupon x nak berenti kat nilai & suh jugak turun kat tbs,
tapi simpankan jugak tshirt johor yang aku beli tertinggal dalam bas haha...
(orang johor pon sebok nak beli tshirt johor, pastu tertinggal dalam bas. seb baik sempat kejar bas)


till next re-union!!



No comments: