Tuesday, October 7, 2014

Anniversary Dinner




our 11th wedding anniversary!!
07092003 - 07092014.
(haha...lambatnya update)
11 years and counting insyaAllah...


tahun ni wedding anniversary hari ahad.
nak amik cuti, mmg dah cuti.
so, amik cuti masak je lah haha...


dua tiga menjak nih aku asik craving nasik arab je.
untuk anniversary dinner pon pilih nak makan nasi arab.
dari tahun lepas rasa nak makan kat mohd chan tu.
bila mr abah suggest makan kat situ,
mula2 macam nak.
pastu pikir2 balik, tetap tekak nih nak jugak nasik arab haha...
so, nasik arab la kita ya.


nasik arab pon ada 2 tempat yang aku suka.
either kat sini atau kat sini...

akhirnya...arabian house kajang menjadi pilihan...


order set ni...
ada ayam 2 ketul & kambing 2 ketul.
banyak jugak nih.
kami makan anak beranak pon x abis.
spoil sebab lupa nak mintak part ayam yang menarik sikit.
dua2 ketul bahagian isi.
mmg lambat sket la nak abisnya.


set ni kalau x silap harganya rm60.
(kalau x pon, rm80 kot huhu...)









order jugak 1 set of mix grill consist of ayam, daging & kambing.
aku mmg suka makan kebab with roti dia tu.
budak2 pon enjoy yg nih.
so nasik makan sikit je.
next time harus order yang ni je.










orang kalau makan kat kedai arab, selalu order teh arab.
kami ni, boleh plak tukar teh arab ke watermelon juice haha...
mmg x de tekak arab langsung.






our happy faces...
siap suruh waiter tu tolong amikkan gambar haha...






atok mak bagitau hari tu, kacang pool (or they call it as fuul) kat sini sedap.
pak uda dah test hari tu pon dia kata sedap.
maka, tekak ni pon dah meronta2 nak rasa.
mmg harus kena repeat lagi.
(misi pencarian kacang pool masih diteruskan hehe...)


for those yang teringin nak makan makanan arab,
tempat ni mmg highly recommended ya.


Arabian House Restaurant
Taman Putra Kajang
Kajang


No comments: