Monday, October 13, 2014

JJCM_7 2014




balik bp masa hari raya korban last week,
saje ajak mr abah singgah muar.
saje nak rasa mee bandung muor yang femes tu.
kebetulan mmg nak bertolak blk pagi2 lepas subuh.
so sampai muar mesti ngam2 time breakfast kan?
hujan pulak sepanjang jalan masa tu.
kat muar pon hujan lagi.
tapi dah mengidam tu kan, kita redah ajeee...



rupa sahsiah mee bandung.
mr abah makan x toleh kiri kanan hehe...





faces of the kids (+ mama).
kids mmg x minat mee bandung or mee rebus.
so order mee goreng x nak pedas & roti bakar untuk diaorang.







uncle apeq tengah buat air...
cawan zaman dulu2.
biasa la kedai camni or kopitiam mmg hidang guna cawan zaman batu.






my opinion :
ok la mee bandung nih.
not bad, sedap jugak!
cuma rasa udang dia kuat sangat kot pada aku.


for those yang terliur, sila lah...


Mee Bandung Abu Hanifah
Address: 69-A, Jalan Abdullah, Muar, Johor
(Wah San Kopitiam)


sama jalan dengan maybank muar.
tapi bukan betul2 depan maybank tau.
kena kedepan sikit lagi.

aku ni mula2 tengok map macam terer.
sekali tu kena jugak guna waze haha...




No comments: