Monday, November 10, 2014

Majlis Ihtifal KAFA




majlis ihtifal kafa semalam...






tahun ni result kafa anak2 sedikit merosot.
sedih aku huhu...
tp kalau ikut persiapan diaorang, mmg boleh agak la keputusannya.
exam kafa banyak baca & hafal.
haruslah bila jenguk kat bilik diaorang,
ada la yang tido ngan buku, yang buku terbukak atas meja tp orangnya dah tertido,
macam2 lah.
so, jawapannya pasrah sajo lah...
boleh cuba lagi tahun depan ya anak2...



walaupun x dapat hadiah, tp irfan & farah masuk persembahan.
this year, majlis ihtifal buat kat usim.
mama support je lah diaorang kali ni sebab mr abah kena keja.
pagi2 lgi dah siap2kan diaorang.
isyraf terpaksa aku hantar ke taska.
nak duduk dalam hall lama2, mmg bukan tempat untuk isyraf la kan?
baik aku hantar dia g taska drp karang dia mengamuk x tentu hala (sori capp!!)


mama : cepat2, jom amik gambar. nak hantar kat abah.
irfan : mesti abah sedih x dapat ikut kan? (hehehehe...yolah tuuu..)






lepas abis majlis, bawak diaorang makan kat kfc.







kfc nih branch baru bukak kat nilai nih.
interior sangat cantik.
ingat nak tapau je, tp budak2 nak makan kat situ je.


sebenarnya, aku yang teringin sangat nak makan kfc tu hehe...
so, dah dapat...x de lah kempunan lagi.  yeayyyy!!!
(dah tua2 pon sebok nak berkepsi).


No comments: